نهضت همگانی پیشگیری از اعتیاد با اجرای طرح «شهید مهرورزی» در مشهدمقدس  تاریخچه حمل و نقل عمومی؛ از شرکت تعاونی تا سازمان نظارت بر تاکسی‌رانی در شهرداری مشهد | وقتی تاکسی‌ها به خیابان‌ آمدند کمک بزرگ کاپیتان تیم ملی قطر به آوارگان فلسطینی افزایش حدود ۴برابری دوچرخه‌های اشتراکی در مشهد طی دوره ششم مدیریت شهری دادستان کل کشور در مشهد: کاهش حضور دولت در موضوعات اقتصادی رویکرد خوبی است ۹۰ دقیقه گفت وگوی شفاف شهری با مدیرکل هماهنگی و نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد قلندرشریف: مشهد در حمل‌ونقل عمومی، شهری پیشرو است | شهروندان با استفاده از وسایل نقلیه عمومی، به کاهش آلودگی هوا کمک کنند + فیلم استقبال از بهار ۱۴۰۵ در مشهد، خلاقانه‌تر از سال‌های گذشته با تغییر در شاخص‌های خلاقیت هوای مشهد در وضعیت بحرانی | شاخص آلودگی به عدد ۲۰۸ رسید (۲۴ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی روباز و لغو رویداد‌های ورزشی در مشهد، طی فردا پنجشنبه ٢۴ مهر ۱۴۰۴ محیط زیست برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) حمل‌ونقل شهری، متهم اصلی آلودگی هوای مشهد با سهم ۶۵ درصدی سازمان فاوای شهرداری مشهد از اجرای پروژه‌های هوشمندسازی مبلمان و زیرساخت‌های شهری خبرداد راهیابی ۳ اثر نمایشی از مشهد به شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تداوم آلودگی شدید در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی قوه‌قضائیه: نقش‌آفرینی خیران در حوزه آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از جرم ضروری است میانگین عمر ناوگان اتوبوسرانی مشهد باید به ۵ سال برسد افتتاح ۵ انبار حوادث خدمات شهری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ قلندرشریف: شهرداری مشهد از نظر نهادهای نظارتی برای ارتقای سطح خدمت‌رسانی استقبال می‌کند | بهره‌برداری از پروژه‌های شهری با حضور رئیس‌جمهور نمره قبولی سازمان بازرسی خراسان رضوی به اقدامات شهرداری مشهد در زمینه ساخت مترو برای زائران و مجاوران حرم رضوی + فیلم
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون خدمات‌شهری شورای اسلامی مشهد: اولویت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است

  • کد خبر: ۷۸۳۶۳
  • ۰۲ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۷
رئیس کمیسیون خدمات‌شهری شورای اسلامی مشهد: اولویت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است
حسن کریمدادی درباره تکمیل پروژه‌های دوره گذشته مانند پارک کشاورزی، رودپارک و دیگرپروژه‌های فضای سبز هم گفت: اتمام پروژه‌های نیمه تمام جزو اولویت‌های اصلی ماست.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای شهر مشهد گفت: در این دوره شورای اسلامی شهر، طرح جامع پسماند آماده و تدوین می‌شود.
حسن کریمدادی در گفتگو با شهرآرانیوز با اشاره به رویکرد‌های اصلی این کمیسیون در این دوره مدیریت شهری، اظهار کرد: در حوزه پسماند، طرح جامعی خواهیم داشت. آماده سازی این طرح در زمان انتخابات از سوی من مطرح شد و اکنون در مرحله مطالعات اولیه با مشورت مدیران شهری حوزه خدمات شهری شهرداری است.

سامان دهی زباله گردی در دستورکار شورای شهر

وی با تأکید بر اینکه در گذشته اقدامات بسیار خوبی در حوزه پسماند در مشهد انجام شده است که برخی از آن‌ها در سطح ملی نیز الگوست، ادامه داد: هدف ما در این طرح تقویت اقدامات خوب گذشته است و اقداماتی مانند سامان دهی موضوع زباله گردی نیز در دل این طرح قرار می‌گیرد. پس از اینکه مطالعات اولیه انجام شد، مطالعات نهایی برای تهیه این طرح جامع به یکی از دانشگاه‌های کشور یا مشهد سپرده می‌شود تا بتوانیم در اسرع وقت از این طرح بهره ببریم.

تلاش برای ماندگاری بیشتر زائر

کریمدادی در ادامه با بیان اینکه مشهد شهر امام رضا (ع) است و خدمات ارائه شده در این شهر باید در شأن و منزلت این امام باشد، زیرا ما همیشه در مشهد زائر و مهمان داریم، تصریح کرد: نظافت شهر، ایجاد فضای سبز شهری و ایجاد پارک‌های مناسب و اینکه بتوانیم زائر را بیشتر از حد انتظار در مشهد نگه داریم، جزو اهداف ماست.

ایجاد پارک‌های متعدد برای حاشیه شهر، در دستورکار

وی با بیان اینکه در مناطق جنوبی و مرکزی مشهد پارک‌های خوب و آبرو مندی ایجاد شده است، ادامه داد: در حوزه ایجاد فضای سبز باید در شهر توازن ایجاد کنیم. در این راستا یکی از اهداف ما در دوره ششم شورای شهر ایجاد پارک و فضای سبز در ابعاد بزرگ، کوچک و خطی در مناطق شمالی شهر و حاشیه شهر مشهد است.


رئیس کمیسیون خدمات شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در این راستا درصدد هستیم فضا‌های سبز در ابعاد بزرگ، کوچک و خطی، متناسب با شناسایی زمین در مناطق یادشده ایجاد کنیم تا شهروندان ما در مناطق شمالی شهر برای یک تفریح ساده نیاز نباشد به مرکز شهر یا جنوب شهر سفر کنند.

اولویت اتمام پروژه‌های نیمه تمام

وی در ادامه درباره تکمیل پروژه‌های دوره گذشته مانند پارک کشاورزی، رودپارک و دیگرپروژه‌های فضای سبز هم گفت: اتمام پروژه‌های نیمه تمام جزو اولویت‌های اصلی ماست.


وی با اشاره به طراحی‌های جدید در بوستان‌ها افزود: در این دوره سعی خواهیم کرد و به مشاورانمان هم تأکید می‌کنیم که در طراحی پارک‌ها در مناطق شمالی شهر به گونه‌ای عمل کنند که در این پارک‌ها فضایی برای اشتغال جوانان مستعد منطقه، زنان سرپرست خانوار و برخی دیگر از گروه‌ها لحاظ شود تا این افراد بتوانند صنایع، تولیدات و محصولات خود را در بوستان‌ها عرضه کنند.


کریمدادی در ادامه به روز شدن آتش نشانی مشهد را یکی دیگر از اولویت‌های کمیسیون خدمات شهری بیان کرد و گفت: سازمان آتش نشانی سازمانی است که با جان و مال مردم سروکار دارد؛ ازاین رو به روز شدن تجهیزات در سطح استاندارد‌ها و استفاده از نیرو‌ها و مدیران زبده در این سازمان جزو اولویت‌های اصلی ماست.
وی تأکید کرد: در این دوره تلاش می‌کنیم در ۴ سال وضعیت ایستگاه‌ها و تجهیزات آتش نشانی را به سطح استاندارد‌ها برسانیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->